Jeugdactiviteiten

Stichting Evenementen is een actieve vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met het verzorgen van de meest uiteenlopende activiteiten voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen. Een groot deel van de jeugdactiviteiten vinden in het Gemeentecentrum / Dorpscentrum plaats.

Cursussen

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Tekenen/Schilderen, Peuter/Ouderyoga, Kinderyoga, Creakids. Djembe en percussie, K3-dans, Kidsdance, Street/Clipdance & Zumba, Tekenen/Schilderen, Juniorlab, Woodykids, Spelen met Muziek, Giocare con la Musica, De Bakkerij, Kinderkookcafé. Peuterdans, K3-dans, Dancingtime, Musical, Kinderkookcafé. Toneelspelen, Kinderkookcafé.

Voor alle cursussen moet vooraf worden aangemeld. Daarom kan bovenstaande planning uiteindelijk anders zijn, kunnen er cursussen bij komen of worden vervallen.

KIVA

In de laatste week van de zomervakantie van de basisschool, zijn er een week lang jeugdactiviteiten in en rond het Gemeentecentrum / Dorpscentrum. Aanmelden kan alleen voor de gehele week en vooraf.

Andere activiteiten

Andere activiteiten van Stichting Evenementen zijn het verzorgen van compleet verzorgde evenementenreizen zoals naar een concert of musical naar theaters in ondermeer Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Breda, Delft, Hoofddorp en Zoetermeer. Worden er kampen verzorgd voor kinderen tussen 6 tot 8 jaar, 9 tot 12 jaar en 10 tot 14 jaar, op het terrein van Survival for Business and Pleasure in Bergeijk. Zijn er activiteiten in de schoolvakanties en op Koningsdag, en meer.

Kijk voor meer informatie, het actuele aanbod en inschrijven op www.st-evenementen.nl.