Repair Café Oegstgeest

Dit kapotte ding nu weggooien? Of het toch eens proberen te herstellen, met hulp van een handige dorpsgenoot? Dit laatste is de betere keuze; in ruim zes van de tien gevallen lukt de reparatie voor wie het Repair Café bezoekt.

Het Repair Café is regelmatig aanwezig in het Dorpscentrum. Op de voorpagina communiceren wij in de agenda welke data wij aanwezig zijn.

Via het Repair Café naar zomers plezier

Vakantiespulletjes die goed werken, ze dragen bij aan zomers plezier. Dus het lek in het opblaasbadje is geplakt. De tuinstoel staat weer stevig op zijn poten. De zomerjurk is gefixt met naald en draad. De parasol klapt moeiteloos uit voor schaduw. De ventilator verkoelt met één druk op de knop. Lastig om dit zelf voor elkaar te krijgen? Zaterdag 24 juni staan vrijwilligers van Repair Café Oegstgeest klaar om met iedereen reparaties uit te voeren. Dit gebeurt tussen 10 en 13 uur in het Dorpscentrum, Lijtweg 9. Koffie, thee, limonade staan klaar, het is er gezellig en je ontmoet hier altijd aardige mensen. Leuk om met de reparateur de zoektocht naar de oplossing te ondernemen. En het plezier te proeven als de reparatie slaagt, zomaar, vlak voor je neus. Lees meer!

Als alle vakantiespullen in orde zijn, is het genieten van de zomer. Repair Café Oegstgeest helpt graag met repareren en draagt bij aan het plezier. (Foto PR/Frans Malten)

 

Zie ook de website www.repaircafeoegstgeest.nl.