10 december: Lezing “Activeer je Zelfhelend Vermogen”

Tijdens deze lezing hoort u hoe u uw zelfhelend vermogen kunt activeren, met een praktijkvoorbeeld en verdiepende achtergrondinformatie. 

Ieder mens draagt in essentie het zelfhelend vermogen in zich. Uw lichaam kan zichzelf, ‘vanzelf’, herstellen van wondjes en een griepje. Maar ook ernstiger aandoeningen zoals allergieën, lichamelijke klachten en ziektes kunnen door het activeren van uw zelfhelend vermogen verdwijnen. Trauma’s, ongezonde leefstijl, onwetendheid en vastgeroeste patronen zijn enkele oorzaken waardoor ons zelfhelend vermogen ondergesneeuwd is geraakt en we sneller ziek kunnen worden.

Richard Postma ontdekte in 2014 dat hij ziek werd door straling van zendmasten, mobieltjes etc.. Crisis is kans, en dat was in dit geval zeker van toepassing. Door de zoektocht naar oplossingen, heeft Richard namelijk het pad van het zelfhelend vermogen, waar hij al jarenlang van wist, weer opgepakt en nu voor zichzelf toegepast, en met succes. Hij heeft geen last meer van stralingsklachten. Samen met zijn vrouw Janneke verzorgt hij deze lezing waarin niet alleen hun ervaringsverhaal, maar ook meer achtergronden over hoe het zelfhelend vermogen werkt en hoe je het kunt toepassen de revue passeren.

In 2017 is het Platform Zelfhelend Vermogen opgericht, waarin mensen samenwerken die in hun eigen leven en dat van anderen gezien hebben hoe krachtig het zelfhelend vermogen werkt. Op de website www.jezelfhelendvermogen.nl lees je er meer over. Richard en Janneke maken deel uit van het Platform, dat zowel lezingen aanbiedt over dit onderwerp alsmede persoonlijke consulten, zodat anderen ook hun voordeel  kunnen doen met deze inzichten.

 

Datum en tijd: 10 december,14:00 u. (Inloop vanaf 13:45 uur)
Plaats: Oegstgeest, Dorpscentrum, Lijtweg 9, 2341 HA, Oegstgeest
Entree: 10 euro pp
Door: Richard Postma en Janneke Tops van het Platform Zelfhelend Vermogen
Opgave: www.jezelfhelendvermogen.nl