15 juni: Veiling ten behoeve van de verbouwing van Dorpscentrum Oegstgeest

Het is breed bekend….het Dorpscentrum wil gaan verbouwen en vernieuwen. Dat dit niet kan zonder de steun van heel veel Oegstgeestenaren is inmiddels helder. Het Dorpscentrum rekent op minstens €75.000,- van jullie kant. Het Dorpscentrum is er namelijk voor jullie allemaal, voor heel Oegstgeest. Inmiddels is er al bijna € 30.000 binnen. Aan contanten en toezeggingen. Dat geeft moed!! Maar we zijn er nog niet. Dus…doet iedereen mee?? U en jij ook?

Bollenactie

De bollen /logo-actie loopt goed. Van de € 30.000 is € 10.000 expliciet bestemd voor het “bollen- kunstwerk” in het trapportaal. Deze bollen zijn gegraveerd met de namen van de begunstigden!! Mist jouw naam nog….grijp je kans; er zijn nu nog  bollen. Nu nog wel!

Veiling

15 juni is de veiling van 19.30 uur tot ca. 22.30 uur in het DcO onder de bezielende leiding van Pieter Gerrit Binkhorst (veilingmeester van Onder de Boompjes). Ook zal een aantal andere veilingmeesters optreden! Bekende Oegstgeestenaren. Wie?  Dat blijft nog even een verrassing! Inmiddels zijn er al bijna 80 kavels ingebracht. Maar we streven naar minimaal 150 kavels……Helpen jullie  allen mee het aantal omhoog te krijgen!!!

 

Wat kunt u doen?

  • U kunt een donatie doen. Door een overschrijving naar bankrekening NL23RABO0302603557 o.v.v. gift vernieuwing DcO. Of door het machtigen van het Dorpscentrum, een geldbedrag van uw rekening af te schrijven.
  • U kunt een kavel inbrengen voor de veiling of adverteren in de veilingcatalogus. Begin juni organiseren wij een veiling onder leiding van mr. Pieter-Gerrit Binkhorst. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt. De mogelijkheden:
    1. Inbrengen van kavels. Voorbeelden van kavels zijn een schilderij, een stuk antiek, een activiteit die u zelf kunt doen (naaiwerk, juridisch advies geven, bloemschikken, maaltijd bereiden), etc.
    2. Adverteren in de veilingcatalogus.
  • Uw naam of logo vereeuwigd in het Dorpscentrum. Op de wand van het centrale trappenhuis op de begane grond zullen houten bollen in twee formaten bevestigd worden. Uw naam of bedrijfslogo zal hierin worden gegraveerd. De bollen zijn er in twee formaten: Klein, 17,5 cm doorsnede: € 250 tot € 500. Groot, 25 cm doorsnede: € 500 of meer.

 

Formulieren

 

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of overleg, dan kunt u mailen naar info@dorpscentrumoegstgeest.nl of bellen: 06 19 18 10 01 (Pieter Hellinga) of 06 19 07 22 36 (Ali Hellinga). Voor meer informatie over de veiling kunt u contact opnemen met 06 48 53 09 18 (Marianne Bergers).