Woensdag 16 januari zal voor de tweede keer “Gesprek aan tafel” plaatsvinden in het Dorpscentrum. Van 10.00 tot ca. 12.00 uur. De centrale vraag zal zijn : Wat verwacht je van 2019? De jaarwisseling is een moment waarop we terugblikken en vooruit kijken. 

Deze eerste ontmoeting in het nieuwe jaar staan we stil bij wat we hopen en verwachten van 2019. Onder het gesprek zal koffie en thee met wat lekkers geserveerd worden.

Kom woensdag 16 januari naar het Dorpscentrum en schuif aan bij anderen aan de gesprekstafel. Iedereen is welkom. Je hoeft je niet op te geven.

Gesprek aan tafel is een initiatief vanuit het Dorpscentrum. Doel is om met max. 10 man/vrouw  een thema op te pakken dat leeft onder de aanwezigen. Onder begeleiding van Gerrie Kooiman, die de nodige ervaring heeft in groepsprocessen.  Je wordt niet gedwongen tot deelname aan het gesprek, er gewoon zijn is al goed. Van hieruit kan je overigens ook weer nieuwe contacten opdoen. Het nieuwe verbouwde Dorpscentrum is vormgegeven als een open ruimte met een laagdrempelige inloop. Gastvrouwen en gastheren zijn aanwezig om mensen op te vangen.         

Gerrie Kooiman en Ali Hellinga