23 september: Workshop “Zing frank en vrij!”

In deze workshop maak je kennis met ‘Vrijuit zingen’. Voelen dat je lichaam de klankkast is voor je stem. Iedereen kan met overgave zingen en expressie geven aan hoe het van binnen voelt, ongeacht of je (denkt dat je) kan zingen. Zingen verdiept de ademhaling, maakt je blij, geeft energie en een gevoel van verbinding met de mensen om je heen.

Zingen is zoveel meer dan alleen de juiste noten zingen. Met je stem, zingend geef je expressie en laat je je horen. De reikwijdte van de stem is ongelofelijk en een weerspiegeling van iemands persoonlijkheid en diepste wezen. Je stem is het meest persoonlijke expressie middel dat we hebben.

We zingen liederen die iedereen makkelijk leert: volksliederen, wereldmuziek, mantra’s, en liederen van Taizé.

Henriëtte Middelkoop is begonnen als muziektherapeut in de psychiatrie en heeft zich geschoold in stemwerk, zang, adem en lichaamswerk. In workshops, cursussen en individuele sessies begeleidt ze mensen om zich te laten horen en hun ‘eigen lied te laten zingen’. Daarnaast is ze Feldenkrais docent en geeft ze bewegingslessen aan ouderen in het Dorpscentrum. Voor meer informatie: www.eigenstem.nl

Plaats

Data

Kosten

Info

Dorpscentrum Bomenzaal

23 september / 15.00 – 17.00 uur

richtbedrag € 5

Gerrie Kooijman-van Andel, 06-1839 2604