Op maandag 28 januari 2019 eten we weer een biologische maaltijd. Bij de productie daarvan zijn geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. Voor de bereiding van biologisch voedsel is meer inspanning nodig. Maar het is beter voor het milieu: minder watergebruik, minder vervuiling van bodem, grond en lucht, minder uitstoot van kookdioxide CO2,, en gezonder voor producent en consument.

Het e-mail adres eerder in dit bericht gecommuniceerd is tijdelijk niet beschikbaar. Heeft u zich per e-mail aangemeld, wilt u dan voor de zekerheid uw aanmelding nogmaals sturen naar smeenk.enserink@casema.nl. Alvast bedankt!

Brenda van der Zaag zal voor ons koken. Haar website is leuk om te zien: www.bregtjebiologisch.nl

Deze maaltijd kost  € 12,50 inclusief een biologisch drankje tijdens de maaltijd. Graag met contant geld betalen bij de ingang. We gaan eten om 18 uur; vanaf 17.30 uur bent u welkom. Er is plaats voor 35 mensen en dat betekent wel dat iedereen die zich opgeeft maar niet komt, € 7,50 zal betalen bij niet tijdige afmelding. Anders komen we financieel in de problemen.

Geef u op voor 22 januari bij Nellie Smeenk: smeenk.enserink@casema.nl of tel. 071 5175066. De vorige maaltijden waren snel volgeboekt, dus wacht niet te lang.