Mededelingen

Rabo ClubSupport uitslag

Rabo ClubSupport uitslag

Rabo ClubSupport

Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt

Bericht aan het Dorpscentrum:

Beste relatie,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Leiden-Katwijk hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Naam: St. Dorpscentrum Oegstgeest
Bestedingsdoel: Camera om vanuit huis aan act mee tedoen
Bedrag: € 1.362,53

Deze financiële bijdrage maken wij binnenkort over naar het rekeningnummer zoals opgegeven bij de inschrijving. De volledige uitslag vind je terug op onze website.

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!
Speciaal voor St. Dorpscentrum Oegstgeest hebben we een persoonlijke video gemaakt. Bekijk deze via onderstaande link en deel de video via jullie website, social media of WhatsApp. 
Bekijk hier jouw video
Jouw mening telt! Wij zijn erg benieuwd hoe je de deelname aan Rabo ClubSupport en de uitzending hebt ervaren. Was het proces van jullie deelname duidelijk, hoe is het stemproces ervaren en wat vond je van de uitzending? Via de volgende link kun je jouw ervaring delen: https://q.crowdtech.com/yut3m-TJUEOEAvM5IlGq3A Ontzettend bedankt alvast voor de terugkoppeling. 

Wij wensen St. Dorpscentrum Oegstgeest veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Met vriendelijke groet,
Rabobank Leiden-Katwijk

Erik Versnel
Directievoorzitter

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer