We dansen op muziek van over de hele wereld. We respecteren onze eigen fysieke mogelijkheden. We dansen op onszelf, met iemand anders, of samen met de hele groep. Er komt veel plezier bij kijken!

Biodanza is verbindend in allerlei opzichten…
Voelen, handelen en denken (hart, lichaam en geest) gaan elkaar steeds meer ondersteunen en aanvullen. Het contact van mens tot mens wordt makkelijker en verdiept zich. Het gevoel van verbondenheid met de natuur, de aarde, zelfs het universum wordt sterker. Wie een tijd biodanza doet, gaat niet alleen zichzelf meer als een geheel ervaren, maar gaat zichzelf ook meer als deel van de mensheid ervaren, als deel van de natuur, als deel van álle leven.

Nou nou, dat is nogal wat…
Hoe gaat dat dan in z’n werk? Heel eenvoudig: dansend! Wat hierboven genoemd wordt, hebben we al in huis. Het is onze menselijke natuur – die onder invloed van allerlei factoren vaak wat ondergesneeuwd is geraakt. Biodanza maakt dat die sneeuw gaat smelten.

Deelnemers aan een wekelijkse biodanzagroep merken vaak na korte tijd al dat er iets verandert: ze worden vrolijker, gevoeliger, gaan makkelijker sociale contacten aan, worden zich meer bewust van wat ze willen, en zijn sneller geneigd om stappen te zetten in hun leven.

Biodanza…
Letterlijk betekent het Dans van het Leven. En dat is precies wat het is!

We beginnen om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur zijn deelnemers welkom in de zaal. De les duurt aanvankelijk tot 21.30 uur. (Dat lijkt erg lang, maar het eerste halfuur wordt er nog niet gedanst; ik geef dan een inleiding op de les.) In de loop van de cursus worden de lessen langer. We stoppen uiterlijk om 22.00 uur.

Het lesgeld
Proefles: € 10
Kaart van tien lessen, op te maken in twaalf lesweken: € 120
Kaart van tien lessen, op te maken in vijftien lesweken: € 140
Losse les: € 16  

Voor meer informatie https://www.nanne-vervoordeldonk-biodanza.nl/