Stichting Evenementen is een actieve vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met het verzorgen van de meest uiteenlopende activiteiten voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen.
Een deel van deze activiteiten wordt gerealiseerd in of vanuit het Dorpscentrum.


Cursussen en vakantieactiviteiten
Vrijwel wekelijks verzorgt de Stichting Evenementen cursussen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. In de schoolvakanties kunnen ook speciale vakantieactiviteiten worden aangeboden. Populair is de Kindervakantieweek (KIVA) in de laatste week van de Zomervakantie.

Actuele info over de cursussen?

Ga naar www.st-evenementen.nl/activiteiten/cursussen

Actuele info over de vakantieactiviteiten?

Ga naar www.st-evenementen.nl/activiteiten/vakantie

Actuele info over de KIVA?

Ga naar www.st-evenementen.nl/activiteiten/kiva


Overige activiteiten
Naast de cursussen en vakantieactiviteiten houdt de Stichting zich ook bezig met het verzorgen van compleet-verzorgde concert-, musical- en theaterreizen, dagjes uit en andere uitjes.
Ook verzorgt de actieve vrijwilligersorganisatie o.m. kampen, teambuildingsactiviteiten, personeelsuitjes en ondersteunen de Evenementenvrijwilligers scholen, wijk- en buurtverenigingen, de Oegstgeester Oranjevereniging en een tal van andere organisatie bij het organiseren en uitvoeren van eigen activiteiten.


Bereikbaarheid
In het verleden was de Stichting Evenementen met een kantoorfunctie in het Dorpscentrum vrijwel dagelijks bereikbaar. Helaas is de uitvalsbasis van het Oegstgeester jeugdwerk hier komen te vervallen. Tegenwoordig is de Stichting Evenementen alleen nog telefonisch en per e-mail direct bereikbaar:

Telefonisch via 071-5171540
Per e-mail
via info@st-evenementen.demon.nl.