Stichting Evenementen is een actieve vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met het verzorgen van de meest uiteenlopende activiteiten voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen. Een groot deel van de Oegstgeester jeugdactiviteiten wordt mede ondersteund door de Stichting Jeugd en Jongerenwerk (www.stjjmh.nl/oegstgeest). Veel van de jeugdactiviteiten worden gerealiseerd in of vanuit het Dorpscentrum.

Cursussen

Wekelijks verzorgt de Stichting Evenementen meer dan 20 cursussen voor meer dan 200 kinderen. Peuterdans, K3-dans, Kidsdance, Street/Clipdance & Hip Hop, Voice4Kids, Djembé en Percussie, Spelen met Muziek, Kokkies, Kinderkookcafé, De Bakkerij, Kids Culinair, Musical, Toneel Spelen, Tekenen/Schilderen, Houtbewerken, Juniorlab, Technicakids, Kinderyoga…  Het is allemaal mogelijk in Dorpscentrum Oegstgeest: De huidige uitvalsbasis van het Oegstgeester jeugdwerk.

Meer info over de cursussen?
Ga naar www.st-evenementen.nl/activiteiten/cursussen

 

Vakantieactiviteiten

In diverse schoolvakantie staan leuke en afwisselende vakantieactiviteiten op het programma. Zo worden er diverse workshops gegeven en zijn er diverse creatieve activiteiten. Ook is er vaak een Kinderbios.

Actuele info over de vakantieactiviteiten? Ga naar www.st-evenementen.nl/activiteiten/vakantie

KIVA

In de laatste week van de zomervakantie verzorgt de Stichting Evenementen de organisatie van de populaire Kindervakantieweek. Ondersteund voor zo’n 50 enthousiaste vrijwilligers verzorgt de actieve Oegstgeester vrijwilligersorganisatie ieder jaar weer een schitterende vakantieweek boordevol leuke en afwisselende activiteiten voor zo’n 300 kinderen.

Meer info over de KIVA? Ga naar www.st-evenementen.nl/activiteiten/kiva

Overige activiteiten

Naast de hiervoor genoemde activiteiten houdt de Stichting Evenementen zich ook bezig met het verzorgen van compleet-verzorgde concert-, musical- en theaterreizen, dagjes uit en andere uitjes.
Ook verzorgt de actieve vrijwilligersorganisatie o.m. kampen, teambuildingsactiviteiten, personeelsuitjes en ondersteunen de Evenementenvrijwilligers scholen, wijk- en buurtverenigingen, de Oegstgeester Oranjevereniging en een tal van andere organisatie bij het organiseren en uitvoeren van hun eigen activiteiten.

Meer info over alle Evenementenactiviteiten? Ga naar www.st-evenementen.nl

Bereikbaarheid

Stichting Evenementen is telefonisch bereikbaar via 071-5171540 (het is altijd mogelijk om een boodschap achter te laten als u niet direct in contact kunt komen met een medewerker).
Tijdens de jeugdwerkcursussen en -activiteiten is de Stichting Evenementen bereikbaar in het kantoor van het Oegstgeester jeugdwerk in het Dorpscentrum via 071-5170461. Een mailtje sturen is uiteraard ook altijd mogelijk via info@st-evenementen.demon.nl.