Activiteiten

Lekker Anders Kookclub

Lekker Anders Kookclub

Over de Activiteit:

LEKKER ANDERS, SAMEN ETEN EN KOKEN IN HET DORPSCENTRUM.

De vrijwillige medewerkers van Lekker Anders verzorgen al enkele jaren met veel succes bijzondere maaltijden in het Dorpscentrum. Deze werden bereid door koks en kokkinnen die dankzij hun herkomst uit andere culturen, de bezoekers verrasten met heerlijke, authentieke gerechten.

Nu de verbouwing van de keuken voltooid is, worden er alweer plannen gesmeed om gastkoks en – kokkinnen  nog lekkerder dan lekker én anders te laten koken. De samenstelling van hun menu is vanzelfsprekend een weerspiegeling van hun opvattingen over de eetgewoontes in hun land. Zij willen heel graag in geuren en kleuren met ons delen hoe combinaties van kruiden en andere ingrediënten een sfeerbeeld geven van hun vaderland. Trots, weemoed en plezier zijn merkbaar tijdens het bereiden van de gerechten en bij het presenteren aan de gasten. Vol enthousiasme vertellen ze over hun herkomst en slaan zij een brug tussen hun cultuur en die van de deelnemers.  Dankzij de goede sfeer en openheid ontstaat er een gevoel van wederzijds begrip en verbinding.
Het samen dineren biedt u tevens de gelegenheid kennis te maken met uw dorpsgenoten. 

De maaltijden vinden eens in de twee maanden plaats. Degenen die er reeds eerder aan  deelnamen, weten hoe informeel, gezellig en smakelijk ze zijn.
 
Lekker Anders en de bezoekers kijken terug op een aantal zeer geslaagde avonden. Er melden zich dikwijls véél meer belangstellenden dan geplaatst kunnen worden.
De medewerkers raden u dan ook aan de berichten over de eerstvolgende ‘andere’ maaltijden in de gaten te houden, zodat u zich bijtijds van een plaats aan tafel kunt verzekeren.

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer