PERSBERICHT:

SENIORENSOOS RENDEZ VOUS OEGSTGEEST

Helaas heeft de SPELEN- en SPELLEN-middag op zondag 16 maart ll. geen doorgang kunnen vinden in het Dorpscentrum Oegstgeest vanwege het coronavirus!

Ook het Dorpscentrum heeft het besluit genomen zijn deuren te sluiten.

Sociale onthouding staat haaks op de missie en de bedoeling van het Dorpscentrum! Onder normale omstandigheden is het doel om juist mensen bij elkaar te brengen.

Besloten is om ook 2e Paasdag op 13 april as. geen activiteit te kunnen organiseren. Ondanks dat de voorbereidingen al in volle gang zijn gezet voor de bedoelde doelgroep. Echter de volksgezondheid staat voorop en heeft ook de SENIORENSOOS voorlopig het programma te cancelen tot nader order.

Echter, er is ook een positieve tijding. Als het coronavirus op zijn retour en verslagen is, komt de organisatie RENDEZ VOUS terug met een fantastisch programma, waarvan de voorbereidingen al in gang gezet zijn.

U wordt dan op tijd op de hoogte gesteld met een mededeling in de Oegstgeester Courant, affiches bij de winkeliers op de Lange Voort en in de media.

Hopelijk worden alle activiteiten zo snel als mogelijk opgepakt, na deze bizarre periode!!! En bent U weer van harte welkom!!!

Blijf gezond, pas goed op elkaar en een veilige periode in deze onzekere tijd.