Activiteiten

Unitxt

Unitxt

Over de Activiteit:

Cursus Nederlands in Oegstgeest

Wil jij Nederlands leren met veel persoonlijke aandacht? Dat kan bij mij, Patricia, in Oegstgeest. Ik werk met kleine groepen van maximaal 5 personen, voor lessen op maat, en op jouw niveau. Ik focus op wat jij nodig hebt, en geef je dan materiaal. Elke les krijg je persoonlijke feedback.

Flexibel

Wil jij het inburgeringsexamen of het staatsexamen halen? Of wil je ‘gewoon’ leren communiceren in het Nederlands? Wil je een ochtend of een middag les, of twee? Je kunt kiezen. Ook een vakantie is geen probleem, die plannen we gewoon in. Iedere maand maken we een rooster op maat.

Tijd & plaats

Er is les op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, in de ochtend van 9-12 uur en in de middag van 13-16 uur. Op vrijdag is er conversatieles, nadere informatie volgt. Je kunt één of twee keer per week komen.

De lessen vinden plaats in het Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de lessen zijn dus coronaproof.

Prijs cursus Nederlands

Je mag per maand vooruitbetalen. Als je vier lessen in de maand wilt, betaal je € 216. Vaak doen cursisten ongeveer 20 lessen over een niveau hoger, dus in 20 lessen van niveau 0 naar A1, en nog eens 20 van niveau A1 naar A2 (niveau van het inburgeringsexamen). Van niveau 0 tot aan A2 betaal je dan voor 40 lessen € 2160. (afhankelijk van vooropleiding, huiswerk, contact met Nederlanders, etc.)

Inschrijven of meer info?

Ga naar https://unitxt.nl/cursus-nederlands-oegstgeest.html of stuur een mailtje naar patricia@unitxt.nl of bel mij op 06-4680 5911.

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer