Activiteiten

Zondagmiddag matinees

Zondagmiddag matinees

Over de Activiteit

Volledig afhankelijk van de corona maatregelen heeft het Dorpscentrum het plan opgevat om te starten met zondagmiddag matinees. Wat is het plan? 

Vooralsnog wordt er gestart met 1x per maand een matinee van 15.30 tot 17.30 uur. De programmering is erop gericht dat een breed veld van de amateurcultuur de gelegenheid krijgt om hun kunnen ten tonele te brengen. Het Dorpscentrum denkt dan aan muziek van klassiek tot jazz, toneel, koren, interessante lezingen, kunstenaars, workshops etc. Het ligt zeker in de bedoeling om bij voldoende belangstelling de matinees uit te breiden naar enkele keren per maand.

Waarom in het Dorpscentrum? Het Dorpscentrum is er voor iedereen. Zeker na de renovatie is het Dorpscentrum er geheel klaar voor. Een schitterende grote zaal voor de grote gezelschappen en de foyer voor een kleinschalig optreden. Tijdens de matinees zal de bar geopend zijn dan gaat de gezelligheid samen met mooie liveoptredens. U kunt rustig op elk tijdstip binnen wandelen en kennismaken met een optreden. De eerste matinee is gepland op 26 september 2021.

Oproep! Het Dorpscentrum roept alle amateur musici/artiesten op zich alvast op te geven voor een optreden. Onkosten worden vergoed, dus wat let u! Er wordt natuurlijk gehoopt op belangstelling uit Oegstgeest, maar musici/artiesten uit de regio zijn net zo van harte welkom. U kunt zich opgeven bij de afdeling PR van het Dorpscentrum, pr@dorpscentrumoegstgeest.nl of 0611453993

Mededelingen

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer