Mededelingen

BplusC start met nieuwe cursussen in Dorpscentrum Oegstgeest

BplusC start met nieuwe cursussen in Dorpscentrum Oegstgeest

Dit seizoen beginnen er in het dorpscentrum van Oegstgeest twee nieuwe cursussen. In de herfst komt er een serie van 10 lessen op de woensdagmiddag voor de allerkleinsten. Vanaf zes jaar kun je lekker gaan toneelspelen of je gaat mooie dingen maken, een minitheaterklas 6+ en een kinderatelier 6+.

Mini Theater 6+ is een speelse, gezellige en creatieve les. Bij BplusC is er ruimte voor iedereen en alle leeftijden om zijn ‘kunstzinnige ik’ te ontdekken en te verbreden! Is jouw kind ergens tussen de 6 en 9 jaar? En houdt hij of zij van verhalen, fantasie en iemand anders spelen? In deze lessen mogen de kinderen ongebreideld fantaseren en gaan ze leren om dit om te zetten naar toneelspel. Er worden verhalen verteld, emoties onderzocht en optredens gegeven. Samen maken de leerlingen iets moois wat in de laatste les in een kleine voorstelling te zien is voor de ouders. En het mooiste is: behalve een goeie bui, zin in toneelspelen en af-en toe een klein tekstje leren heb je voor deze cursus niets nodig.

In het kinderatelier, ga je steeds aan de slag met andere opdrachtjes en ontdek je steeds verschillende materialen. Tekenen, schilderen, boetseren en ruimtelijk werken; we doen het allemaal. Samen gaan we op zoek naar jouw creatieve talent. In deze cursus gaan kinderen op onderzoek naar hun creatieve vaardigheden en ontwikkelen ze hun fijne motoriek. Aan het einde van de cursus is er een speciale kindertentoonstelling waar alle kinderen aan mee doen. Je hoeft nog niks te kunnen als je er maar zin in hebt en dan beloven wij veel maakplezier in deze groep.

Deze cursussen sluiten aan op het overige aanbod van BplusC dus als je de smaak te pakken hebt kun je lekker doorgaan.

inshrijflink theater: https://www.bplusc.nl/cursussen/dans-en-theaterschool/theater-en-toneel/theater-en-toneel/korte-cursus-theater-6plus/

Inschrijflink kunst: https://www.bplusc.nl/cursussen/kunst-en-beeld/kindercursussen/atelier/korte-cursus-kunst-6plus/

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer