Mededelingen

Vacature Vrijwilliger Zaalverhuur

Vacature Vrijwilliger Zaalverhuur

Wat is het Dorpscentrum?

Het Dorpscentrum Oegstgeest is een laagdrempelige, aantrekkelijke plek waar in het kader van ‘verbinden en ontmoeten’ jong en oud, vitaal en minder vitaal, denkers en doeners, en alle gezindten bij elkaar komen.

Wat doet het Dorpscentrum?

Het Dorpscentrum verhuurt ruimten aan personen, verenigingen en instellingen die activiteiten uitvoeren op het terrein ‘Zingeving en Welzijn’

Het Dorpscentrum is een vrijwilligersorganisatie

Het Dorpscentrum wordt draaiend gehouden door een grote groep enthousiaste en actieve vrijwilligers die in verschillende teams samenwerken. Het zijn dorpsgenoten die het leuk vinden om vrijwilligerswerk te doen en er trots op zijn deel uit te maken van de Dorpscentrumgemeenschap. 

Team Zaalverhuur

Het team Zaalverhuur bestaat momenteel uit drie personen. Wij zijn op zoek naar een vierde vrijwilliger die deel wil uitmaken van dit team voor gemiddeld 6 à 8 uur per week, waarvan 1 vaste ochtend per week. Wilt u daar ook bij horen? U bent van harte welkom!

U zorgt dan voor de contacten met mensen die ruimten in het Dorpscentrum willen huren. Met hen maakt u afspraken over het te verwachten aantal personen, de tijden, hun consumptiewensen en eventueel gebruik van apparatuur (beamer bijv.) Deze gegevens houdt u bij in een Excel-programma. Ook zorgt u voor een duidelijke schriftelijke overdracht van informatie die is bestemd voor de dienstdoende gastheer of gastvrouw.

Wilt u ons team versterken? Hebt u ervaring met het werken met een computer en verschillende programma’s zoals e-mail, Excel en Word? Beheerst u de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk? En wilt u meedenken over het automatiseren van het verhuurproces? Dan zijn wij naar u op zoek.

Hebt u belangstelling voor deze functie of wilt u meer informatie?  Mail naar bedrijfsleider@dorpscentrumoegstgeest.nl 

Alle vacatures bekijken!

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer