Activiteit

B-Sharp Musical & More repetitie

B-Sharp Musical & More repetitie


Deze activiteit vindt plaats van 30 augustus 2023 tot en met 12 juni 2024. De eerstvolgende keer is op 27 september 19:30

  • Categorie: , ,
  • Toekomstige data:

B-Sharp is een enthousiast koor met de focus op musicalmuziek en soms een uitstapje naar een ander genre. Onder leiding van onze dirigent Robert Jan Kamer en vaste pianist repeteren we op de woensdagavonden in het Dorpscentrum van Oegstgeest.

B-Sharp is in 2020 ontstaan vanuit het Stadsgehoorzaal Musicalkoor te Leiden. We hebben momenteel ruim 45 leden. We zingen nummers uit klassieke en moderne musicals, aangevuld met nummers uit andere genres. We treden meerdere keren per jaar op en streven ernaar een volwaardige show neer te zetten waarbij ook door koorleden die dat willen solo’s gezongen worden. Tijdens de repetities is er aandacht voor het ontwikkelen van ieders stem en het koor als geheel, maar voorop staat altijd het plezier van samen zingen.

Wij zijn vooral op zoek naar bassen, baritons en tenoren die ons koor komen versterken. Vrouwelijke tenoren zijn daarbij ook van harte welkom. Houd je van musicalmuziek? Vind je het leuk om serieus aan de slag te gaan met muziek en je te ontwikkelen op zanggebied? Kom dan een keer vrijblijvend met ons meezingen! Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier op www.musicalkoor.nl, of via info.musicalkoor@gmail.com. We repeteren in het Dorpscentrum van Oegstgeest op woensdagavond van 19.30u22u.

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer