Activiteit

Barokmuziekensemble Animato

Barokmuziekensemble Animato


Deze activiteit vindt plaats van 12 januari 2023 tot en met 29 juni 2023. De eerstvolgende keer is op 8 juni 10:00

  • Categorie:
  • Toekomstige data:

Het Barokmuziekensemble Animato bestaat al ruim 30 jaar. Het werd opgericht door een paar enthousiaste blokfluiters. In de afgelopen decennia zijn er heel wat leden gekomen en gegaan. Maar nog steeds zijn er leden die er al vanaf het begin bij waren! Inmiddels bestaat het ensemble uit 12 leden met een diversiteit aan instrumenten, zoals diverse blokfluiten, dwarsfluit, cello en viool.

Animato staat onder leiding van Michaël van der Putten. Hij begeleidt op de clavecimbel. Hij zoekt de muziekstukken uit en bewerkt deze zonodig en/of componeert er partijen bij. Er worden stukken gespeeld van componisten uit de Baroktijd als Telemann, Boismortier, Corette, Bach, Lully en nog vele anderen.

Animato bestaat uit enthousiaste amateurmusici die het leuk en gezellig vinden om met elkaar muziek te maken. De leeftijd varieert momenteel van 40-80 jaar. De kosten bedragen 15 Euro per persoon per ochtend voor 12 leden. De kosten worden lager als er meer muzikanten bijkomen. En….hoe meer muzikanten er meespelen, des te mooier wordt het!

Twee keer per maand repeteert Animato op donderdagochtend van 10.00 uur – 12.30 uur in de Bomenzaal.

Animato is (dringend) op zoek naar cellisten, altviolisten en een fagottist.
Heb je belangstelling dan kun je op de open repetitie op 29 juni 2023 komen kijken en luisteren om te zien of het wat voor je is.
Als je al eerder wil komen kijken, luisteren of meespelen dan kan dat ook natuurlijk. Stuur dan een mail naar barokensembleanimato@gmail.com of stuur een whatsapp naar 0652622302.
 

Als je een instrument bespeelt en belangstelling hebt voor ons ensemble dan kun je gerust een ochtend komen kijken en luisteren of wellicht direct meespelen.

Orkestervaring is fijn maar niet perse noodzakelijk. Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar barokensembleanimato@gmail.com

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer