Kalender

Join Us

Join Us

Over de Activiteit


Deze activiteit vindt plaats van 21 september 2021 tot en met 14 december 2021. De eerstvolgende keer is op 19 oktober 18:30

  • Categorie: ,
  • Toekomstige data:

Join us start 3 groepen in Wassenaar en Oegstgeest in samenwerking met Stichting Jeugd- & Jongerenwerk Midden Holland 

Maak vrienden bij Join us

Join us helpt jongeren die zich dag in dag uit alleen voelen en moeite hebben met het maken van vrienden. In Nederland is dat 8% van alle jongeren. Veel van hen weten niet hoe ze dat moeten veranderen. Join us brengt deze jongeren samen en maakt ze sociaal sterker.

Sociaal sterker worden
Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. In de gemeente Oegstgeest start vanaf september 2021 een Join Us groep voor de leeftijdsgroep 18-25 jaar. Om de week ontmoeten de jongeren elkaar. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld.

Drempelvrees
“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”

Kom erbij. Join us!
Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom! Jongeren kunnen zich gratis aanmelden via de website. De nieuwe groep start september 2021 en wordt om de week in het Dorpscentrum van 18:30 tot 21:30 uur gehouden. Kan je in september niet starten? Meld je aan en Join de groep op jouw gewenste moment! Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Join us is ook actief in steden als Wassenaar, Dordrecht, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. 

—————————————————————————– 

Voor meer informatie neem contact op met: Kawa Maazori op 06 48 96 94 03

pastedGraphic.png

Mededelingen

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer