Activiteit

Teken-/Schildercursus

Teken-/Schildercursus


Deze activiteit vindt plaats van 17 januari 2022 tot en met 25 december 2023. De eerstvolgende keer is op 27 maart 14:15

  • Categorie: ,
  • Toekomstige data:

Deze cursus is er ook op woensdag ochtend.

De bekende Oegstgeester kunstenares Fem Stamkart verzorgt in het Oegstgeester Dorpscentrum op de maandag en de woensdag teken/schildercursussen voor volwassenen.

Fem Stamkart studeerde aan de academie voor beeldende kunsten in Rotterdam en haalde haar L.O.- akte tekenen in Den Haag. Vanaf 1978 gaf zijn les aan ouderen in het Gemeentecentrum. Na ruim 25 jaar onder vlag van toenmalige SWOO (tegenwoordig: Stichting RADIUS – Oegstgeest) en 1 jaar via K en O startte zij enkele jaren geleden met het verzorgen van “eigen” teken- en schildercursussen, waarvoor veel belangstellenden zich lieten inschrijven.

De bij de Oegstgeester kunstenaarsvereniging Instock aangesloten kunstenares hoopt ieder jaar enkele tientallen enthousiaste cursisten in de gelegenheid stellen om deel te nemen aan haar creatieve cursussen.

Tijdens de cursusbijeenkomsten, waarbij ruimte is voor veel individuele begeleiding, kan gewerkt worden met – bij tekenen – onder meer met potlood, houtskool, aquarelgraphite, pastel, conté, oostindische inkt, gewassen inkt, ecoline en wasco en – bij schilderen – onder meer met aquarel, acryl, olieverf, gouache (plakkaatverf) en gewassen krijt.

De cursussen voor volwassenen worden gegeven op de maandag (van 14.15 uur tot 17.30 uur) en de woensdag (van 10.15 uur tot 12.00 uur) in de Haaswijk zaal van het Dorpscentrum.

Aanmelden voor alle cursussen voor volwassenen is mogelijk bij Fem Stamkart via 071-5174973 of via de Stichting Evenementen: telefonisch via 071-5171540 of per e-mail via info@st-evenementen.demon.nl.

                         

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer