Kalender

Zondagmiddag matinee

Zondagmiddag matinee

Over de Activiteit


Deze activiteit vindt plaats van 19 september 2021 tot en met 19 december 2021. De eerstvolgende keer is op 19 september 15:30

  • Categorie:
  • Toekomstige data:

Volledig afhankelijk van de corona maatregelen heeft het Dorpscentrum het plan opgevat om te starten met zondagmiddag matinees. Wat is het plan? 

Vooralsnog wordt er gestart met 1x per maand een matinee van 15.30 tot 17.30 uur. De programmering is erop gericht dat een breed veld van de amateurcultuur de gelegenheid krijgt om hun kunnen ten tonele te brengen. Het Dorpscentrum denkt dan aan muziek van klassiek tot jazz, toneel, koren, interessante lezingen, kunstenaars, workshops etc. Het ligt zeker in de bedoeling om bij voldoende belangstelling de matinees uit te breiden naar enkele keren per maand.

Waarom in het Dorpscentrum? Het Dorpscentrum is er voor iedereen. Zeker na de renovatie is het Dorpscentrum er geheel klaar voor. Een schitterende grote zaal voor de grote gezelschappen en de foyer voor een kleinschalig optreden. Tijdens de matinees zal de bar geopend zijn dan gaat de gezelligheid samen met mooie liveoptredens. U kunt rustig op elk tijdstip binnen wandelen en kennismaken met een optreden. De eerste matinee is voorzichtig gepland op 19 september 2021.

Oproep! Het Dorpscentrum roept alle amateur musici/artiesten op zich alvast op te geven voor een optreden. Onkosten worden vergoed, dus wat let u! Er wordt natuurlijk gehoopt op belangstelling uit Oegstgeest, maar musici/artiesten uit de regio zijn net zo van harte welkom. U kunt zich op opgeven bij Rob Boxhoorn, pr@dorpscentrumoegstgeest.nl 

Mededelingen

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer