Grote dorpsveiling op 15 juni voor de vernieuwing van het Dorpscentrum

Het Dorpscentrum gaat deze zomer verbouwen. Daar is veel geld voor nodig. Met dat doel wordt een grote dorpsveiling georganiseerd. Op vrijdag 15 juni. De veiling start  om 19.30 uur. Pieter-Gerrit Binkhorst, de enthousiaste veilingmeester van onder de Boompjes, is bereid gevonden deze veiling belangeloos tot een goed einde te brengen. Tijd van bezichtiging van de kavels is op 15 juni s’ middags van 15.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur. Inloop en inschrijving is mogelijk vanaf 18.30 uur.

Vrijdagavond 15 juni wordt een belangrijke avond voor het Dorpscentrum. Dan wordt er een grote dorpsveiling georganiseerd. Om geld bijeen te brengen voor de vernieuwing van het gebouw. Deze zomer wordt de eerste fase van de vernieuwing uitgevoerd. Dan worden de entree en de hal omgebouwd  tot een eigentijdse moderne entree en ontmoetingsruimte. Ook de nieuwe lift wordt in deze fase meegenomen. Verbinding en ontmoeting staan hierbij centraal.

Er zijn al bijna 200 kavels ingebracht. Dat varieert van een boottochtje, “bubble” ontbijt en/of lunch , diner, bezoek aan Corpus, schilderwerk, zilver, porselein, antiek, hogedrukspuit tot het geven van een stoelmassage of  financieel advies.

Genoeg keuze voor een ieder.

Komt allen  en bied vooral mee!

De thermometer geschonken door Repair café geeft aan: We zijn er nog niet. Samen de schouders er onder!