Mededelingen

Het Kunstkasteel – ZomerKunstWeek

Het Kunstkasteel – ZomerKunstWeek

Het KunstKasteel organiseert van 19 tot en met 23 juli de jaarlijkse ZomerKunstWeek: elke middag van 13.30-17.30 uur. Deze week heeft tot doel jonge kinderen (va 6 jaar) op een actieve manier in contact te brengen met beeldende kunst.

Elke middag leer je veel over het werk van kunstenaars. Je bekijkt foto’s van hun werk en kruipt daarna “in de huid van” die kunstenaar en maakt een kunstwerk in die stijl. Dwz: een kunstwerk alsof je Picasso bent, of Giacometti. Leren door kijken en doen met ruimte voor eigen inbreng. Maken. Niet na-maken. Opvallend is dat kinderen zelfs na jaren de namen en de werken van de kunstenaars nog kennen en herkennen.

Niet alleen staat dagelijks een kunstenaar centraal, ook de gekozen werkvorm varieert: maak je vandaag een schilderij, dan werk je morgen bijvoorbeeld met glas of stof.

Expositie.

Op vrijdag 23 juli om 17 uur vindt de feestelijke opening plaats van de expositie van de in deze week gemaakt kunstwerken. We brengen een toost uit op de jonge kunstenaars!

Informatie en opgeven.

De ZomerKunstWeek is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Omdat elke middag een afgerond geheel is  geef je je kind op voor één middag, een aantal middagen of de gehele week.  Check de website voor alle info en hoe je je kind opgeeft.

Het KunstKasteel is gelegen aan de Rhijngeesterstraatweg 191 in Oegstgeest, áchter het Huis Ampijoloe. Let op dit is tussen 181 en 195!

Gun je kind Het KunstKasteel: ook in de zomer vakantie!

Hester Scheltens

Rhijngeesterstraatweg 191

2343 BW Oegstgeest

Mobiel: 06-23521164

Email: hester@scheltens.net

Het Kunstkasteel

www.kunstkasteel.com

Email: info@kunstkasteel.com

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer