24 november: Start Mindfulnesstraining “Minder stress met mindfulness”

Minder stress en meer balans en plezier in je (werkend) leven? Gun jezelf een Mindfulnesstraining! Met onze gedachten zijn we vaak met het verleden of de toekomst bezig, maar ons leven speelt zich nu af! In de Mindfulnesstraining leer je aandachtiger in het leven te staan. Met je aandacht in het huidige moment te zijn, waardoor je meer van prettige momenten geniet en beter met lastige momenten omgaat. 
De training is een werkzame methode om gezonder om te leren gaan met spanning en stress. Dit kan stress zijn veroorzaakt door werk, de combinatie van werk en privé, door (chronische) ziekte of pijn of door vermoeidheid. De training is ook geschikt als je geen specifieke stressklachten hebt, maar wel de wens aandachtiger in het leven te staan en meer in het hier en nu te leven.

In de Kern werkt met het officiële en door wetenschappelijk onderzoek ondersteunde Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)-programma.

Deze training is een serie van 8 bijeenkomsten en 1 oefendag.

 

Data: Verschillende cursusdagen, de eerste is op vrijdag 24 november 2017

Tijd: van 9.15 tot 11.30 uur

Locatie: Dorpscentrum Oegstgeest.

Kosten: De kosten voor de hele cursus bedragen €495 incl. intake, werkboek en CD’s. Vergoeding via werkgever of zorgverzekeraar is in veel gevallen mogelijk: cat. 1 geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN, een vereiste om in aanmerking te komen voor vergoeding via de zorgverzekeraar.
Aanmelden: Vooraf meld je je aan via marleen@indekern.info. Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek.