Mededelingen

Open les: Zingen met plezier

Open les: Zingen met plezier

Zingen: vrij, moeiteloos en met plezier! Kom naar de open les op 14 september om 14:00 uur, in de Nieuw Rhijngeestzaal in het Dorpscentrum

Zingen maar dan een beetje anders. Het gaat niet om goed of fout, mooi of lelijk maar om jezelf te laten horen; meer te durven en je vrijer te voelen terwijl we samen zingen.

Iedere stem heeft zijn eigen kleur. Hoe meer je jouw stem in al zijn facetten durft te laten horen, hoe fijner het is. Makkelijk en moeiteloos. Zo zingen geeft energie, ruimte en vrijheid.

En zingen is iets wat je bij uitstek samen doet. In alle groepen die ik ken ontstaat er altijd verbinding als er samen wordt gezongen, ook in één ochtend. Je begint als vreemden en na een uur zingen heb je energie, voel je je blij en verbonden met de anderen.

Er is ruimte om je eigen klankkleur te ontdekken en met meer expressie te zingen en je krijgt handvatten om je stem voller en krachtiger te laten klinken.

De lessen bestaan uit een mix van oefeningen met stem, klank, lichaam, adem en zingen, samen en soms alleen en improvisaties. Het genre van de liederen is wereldmuziek, mantra’s, sufi- en Taizé liederen, lullabies, canons kortom makkelijke en mooie liederen

Zang ervaring is niet nodig! Kom ook naar de open les op 14 september om 14:00 uur, in de Nieuw Rhijngeestzaal in het Dorpscentrum.

Praktische informatie over de reguliere lessen:

• Tijd: ​​donderdagochtend 09.30-10.45u

• Plaats:​​Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9,2341 HA Oegstgeest

• Kosten ​​​wekelijkse lessen: Strippenkaart 10x € 150,00, ​​​​​​​​Losse les € 17,50

• Informatie en aanmelding: Henriëtte Middelkoop info@eigenstem.nl​​​​​​

of 06 232 678 37, www.eigenstem.nl

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer