Rabowensenfonds nomineert Dorpscentrum; stemmen kan nu!

Het Dorpscentrum heeft een aanvraag ingediend bij het Rabowensenfonds. Deze week werd bekend, dat die aanvraag is genomineerd. Wij doen mee in de race naar een geldelijke bijdrage. Die bijdrage is afhankelijk van het aantal behaalde stemmen. Het komt er nu echt op aan. Kom op leden en klanten van de Rabobank. Elke stem is geld waard, dus allemaal stemmen op het Dorpscentrum!!!

Wens:

In de Grote zaal van het Dorpscentrum hangt een groot projectiescherm, dat al jaren oud en hoognodig aan vervanging toe is. Het bewegingsmechanisme vertoont kuren en de beeldreflectie is slecht. Hoog tijd voor een nieuw projectiescherm.

Bij een goed scherm hoort ook een beamer. In de Grote Zaal is onze doorsnee beamer al gauw te klein. Een bovengemiddelde beamer is daarom ook onderdeel van de aanvraag.

Als dit lukt, dan kan de beeldkwaliteit in de Grote Zaal van het Dorpscentrum weer jaren mee. Dat is wat we willen, want het Dorpscentrum wil z’n gebruikers en bezoekers veel kijkplezier kunnen bieden. Tijdens de filmvertoningen, de bijeenkomsten van o.a. Vereniging Oud Oegstgeest, de Museumclub, diverse lezingen etc.

 

Kortom:

Heel veel Oegstgeesters zullen van een nieuw scherm met  beamer veel plezier kunnen gaan beleven. Breng daarom uw Rabo-stem uit en kies voor de wens van het Dorpscentrum!

 

Hoe werkt het?

Vanaf 24 november kunnen alle klanten van Rabobank Leiden-Katwijk hun stemmen uitbrengen op de genomineerde wensen. De genomineerden zijn verdeeld in drie categorieën. Een klant heeft per categorie één stem à € 25,-, leden hebben een extra stem en mogen deze naar eigen keuze uitbrengen. Stemmen is mogelijk tot en met 17 december en verloopt via www.rabobank.nl/leidenkatwijk.

 

Doorsturen.

Met z’n allen de schouders eronder. Als iedereen de vraag om te stemmen doorstuurt, dan kunnen heel veel mensen worden bereikt. Dat is wat nodig is. Stemmen én doorsturen dus. Doen!