Dinsdagavond 18 april 2017 organiseert Einstein – Empowerment.academy, van 19:00 tot 22:00 uur sjamanistische familieopstellingen in Dorpscentrum Oegstgeest. Daarbij kiezen ze voor een unieke insteek door de leidraad van Sjamanisme. Onder leiding van Sjamaan Adrie Talakua gaan we aan de slag met de belemmeringen, blokkades of problemen die die avond centraal staan. Daarbij wordt je begeleid door opstellers en mede-healers Julia Talakua, Joanna Talakua en Jack Manuputty.

 

De originele familieopstellingen hebben wij de afgelopen jaren getransformeerd naar systemische opstellingen van allerlei formaten. Wij hebben voor jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld een opstelling te maken over een ziekte waar je mee kampt. Systemen zitten verborgen in elke groep waar je in het dagelijks leven mee te maken hebt, denk aan opstellingen over: sportclubs, sportgroepen, vrienden en relaties. Ook kunnen nog steeds allerlei familieverbanden worden getoond: je relatie, je gezin, je familie. Dit beperkt zich niet alleen tot opstellingen over mensen die nog in leven zijn. Voor het systeem en de hulpvraag kan het belangrijk zijn mensen (of zielen) te vragen die al zijn overleden. Denk ook aan opstellingen over delen in jou, organen, lichaamsdelen, et cetera. Dit alles kunnen we weergeven in de context van een systemische opstelling en de inzichten realiseren die jij op dit moment nodig hebt.

De inschrijving voor deze avond is open en daarna zullen we met elkaar, in de groep en in ecologie, bepalen welke problemen worden opgesteld. Ook kleuren we de avond in door middel van muzikale begeleiding. Sjamanisme, muziek en familieopstelling: het belooft een bijzondere avond te worden.

Geef je nu op via e-mail, de contactpagina of het inschrijfformulier op de website van de organisatie.

 

Entree bedraagt 15 euro p.p.

Inbrengen van een probleem 25 euro p.p.

Contante betaling / Geen pinbetaling | Adres: Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9

 

Bovenstaand tekst afkomstig van de organisator: Einstein – Empowerment.academy.