Mededelingen

Theateravond ‘Samen tegen Eenzaamheid’

Theateravond ‘Samen tegen Eenzaamheid’

In 2019 startte het project Samen tegen eenzaamheid Oegstgeest, met als doel een bijdrage te leveren aan het bespreekbaar maken, voorkomen en terugdringen van eenzaamheid bij inwoners van Oegstgeest. Vanaf het begin ben jij betrokken geweest, je hebt meegeholpen om die doelstelling te bereiken en daar wil ik je hartelijk voor bedanken! Namens Mirjana Pannekoek, Projectleider Samen tegen eenzaamheid Oegstgeest, stuur ik je deze uitnodiging.

image002.png Nu naderen we het einde van het project en is het tijd om terug te kijken op de resultaten die we de afgelopen jaren met elkaar hebben bereikt. 
Denk eens aan Oegstgeest Ontmoet, dat echt een jaarlijks terugkerend feest is geworden. Of de Lief & Leedstraten in Oegstgeest, waar inwoners worden aangemoedigd wat meer naar elkaar om te kijken. Of de signaleringshulp en workshops, die mensen helpen eenzaamheid beter te signaleren en erover in gesprek te gaan. De vele nieuwsbrieven, Doe-Mee-Cafés, conferenties en webinars. En natuurlijk de Sociale Kaart, die niet meer weg te denken is uit ons dorp. En dan heb ik het nog niet eens over al die andere nieuwe mooie initiatieven die zijn ontstaan. Honderden mensen leveren op hun eigen manier, vanuit hun eigen mogelijkheden, een bijdrage. Je zou er een boek over kunnen schrijven!

Mooie resultaten waar we trots op mogen zijn en die er zonder de betrokkenheid en inzet van jou en vele anderen niet waren geweest.

Daarom wil ik je graag uitnodigen voor een bijzondere avond: 

Op 18 november vanaf 19.45 uur blikt Theater Boven Water in het Dorpscentrum terug op 4 jaar Samen tegen eenzaamheid Oegstgeest
.

Theater Boven Water maakt geïmproviseerd theater op basis van verhalen uit het publiek (zie ook de flyer in de bijlage). Het wordt een verrassende avond, waar je ook hoort hoe het verder gaat: het project stopt maar de aanpak van eenzaamheid gaat door. Zorg dus dat je erbij bent!

Ik hoop van harte dat je komt, en het leukst is als je collega’s, bezoekers, deelnemers, vrienden en buren meeneemt.

Theater Boven Water: “Wij zijn nieuwsgierig naar jullie ervaringen en belevenissen binnen al deze initiatieven en zet deze verhalen graag in het zonnetje door middel van een geïmproviseerde theatervoorstelling. Niets is vooraf ingestudeerd, alles ontstaat in het moment. Hierbij geldt dat je je verhaal mag vertellen, maar het hoeft niet. Voel je vrij om alleen te komen kijken, luisteren en vieren. Graag tot ziens!”

Jullie kunnen je aanmelden via deze link:   www.oegstgeest.nl/theater18november

Zie ik je 18 november?
Hartelijke groet,

image003.png

Mirjana Pannekoek  en

Sietske Steenbergen

Sociaal Makelaar

Sociaal Team Oegstgeest

image001.jpg

TELEFOON 06 830 79 884  WERKDAGEN di – do – vrij

FACEBOOK  @sociaalmakelaaroegstgeest

DORSPKANTOOR Vrijdag 14.30 – 17.00 uur Lijtweg 9 (Dorpscentrum)

KOMT U OOK OP 18 NOVEMBER NAAR DE VOORSTELLING VAN THEATER BOVEN WATER; EEN AVOND VOL “TERUGSPEELTHEATER”. MELD U AAN OP https://www.oegstgeest.nl/aanmelden-theateravond-18-november

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer