Het Dorpscentrum biedt zaalruimtes aan personen en organisaties. Voor hen die maatschappelijk relevante activiteiten voor de Oegstgeester samenleving organiseren. En daarmee invulling geven aan de veelkleurigheid van stromingen en opvattingen in ons dorp.

Het Dorpscentrum geniet steeds meer bekendheid. Veel vrijwilligers zetten zich dan ook in om er een echt Centrum voor Oegstgeest van te maken. Het team zaalverhuur bestaat momenteel uit 3 personen. Wilt u daar ook bij horen? U bent van harte welkom!

Verhuur Coördinator (m/v)

Wij zoeken voor de verhuur afdeling van het Dorpscentrum een enthousiaste man/vrouw.

U zorgt dan voor de contacten met mensen die ruimten in het Dorpscentrum willen huren. Met hen maakt u afspraken over het te verwachten aantal personen, de tijden, hun consumptiewensen en eventueel gebruik van apparatuur (beamer bijv.)  Een en ander houdt u bij in een Excel-programma. Ook zorgt u voor een duidelijke schriftelijke informatieve-overdracht naar de dienstdoende gastheer of gastvrouw.

Wij zoeken iemand die enige ervaring heeft  met het werken met een computer (Outlook mail en Excel) en die het Nederlands zowel mondeling als schriftelijk voldoende beheerst.

Deze uitdagende taak vraagt gemiddeld 6 à 8 uur per week, waarvan 1 vaste ochtend  per week.

Nadere info over of belangstelling voor deze functie?

Dan graag een mail naar info@dorpscentrumoegstgeest.nl