Mededelingen

Vacature Vrijwilliger Roosterteam

Vacature Vrijwilliger Roosterteam

Het Dorpscentrum is op zoek naar vrijwilligers

Het Dorpscentrum is op zoek naar vrijwilligers die deel willen uitmaken van het Roosterteam.

Wat is het Dorpscentrum?

Het Dorpscentrum Oegstgeest is een laagdrempelige, aantrekkelijke plek waar in het kader van ‘verbinden en ontmoeten’ jong en oud, vitaal en minder vitaal,denkers en doeners, en alle gezindten bij elkaar komen. Het wordt gerund door een hechte groep vrijwilligers die werkzaamheden uitvoeren in verschillende teams gedurende de dag of avond op verschillende momenten van de week. 

Wat doet het Dorpscentrum?

Het Dorpscentrum verhuurt ruimten aan personen, verenigingen en instellingen die activiteiten uitvoeren op het terrein ‘Zingeving en Welzijn’

Wat doet het Roosterteam?

Het roosterteam is een belangrijke schakel in de organisatie van het Dorpscentrum. Zij dragen zorg voor de dagelijkse planning van de aanwezigheid  van de beheerders en de gastvrouwen en gastheren in het Dorpscentrum. Voor die planning wordt in nauwe samenwerking met het team Zaalverhuur iedere twee weken een rooster opgesteld. Zo weten de beheerders en gastvrouwen en gastheren wanneer zij worden verwacht om onze bezoekers te ontvangen en zorg te dragen voor de veiligheid in het Dorpscentrum. 

Zou je verantwoordelijk willen zijn met de collega’s van het team Zaalverhuur en de bedrijfsleider voor het opstellen van deze planning? Heb je ervaring met het opstellen van een rooster of misschien met een planningssysteem? En ben je 2 tot 3 uur per week beschikbaar? Dan zorgen wij ervoor dat je wordt ingewerkt om ons team te versterken. De handleiding waarin de werkzaamheden zijn opgenomen is op aanvraag bij de bedrijfsleider beschikbaar.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met onze bedrijfsleider, Ruud Brouwer via bedrijfsleider@dorpscentrumoegstgeest.nl

Alle vacatures bekijken!

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer