Dankzij de vrijwillige inspanning van (interieur) architecten, bouwmanagers en installatiedeskundigen ligt er een prachtig ontwerp voor de nieuwe inrichting van de centrale hal klaar. Dit realiseren kan alleen met uw hulp!

Het Dorpscentrum Oegstgeest (DcO) bestaat nu ruim drie jaar. En het loopt goed! Dankzij de vele vrijwilligers. En dankzij al die mensen, die de weg naar het Dorpscentrum hebben gevonden. Het DcO heeft zijn bestaansrecht bewezen. Daarom is nu de weg vrij om te investeren in de toekomst. Het gebouw is toe aan een grondige vernieuwing. Het zal een metamorfose ondergaan naar een eigentijdse ontmoetingsplek in het dorp. Dat kan alleen met uw steun!

Investeren in de toekomst van het Dorpscentrum

Voor die vernieuwing is veel geld nodig. De bedoeling is de eerste fase deze zomer te realiseren. Het gaat om het vernieuwen van de lift, de centrale hal en deels de Grote zaal. De geraamde kosten van deze fase bedragen € 300.000. Dat kan het Dorpscentrum nooit alleen opbrengen. Er zijn fondsen geworven en de gemeente doet mee. Nu is het dorp aan zet. Want het Dorpscentrum is van en voor ons allemaal. Samen een ontmoetingsplek mogelijk maken.

Wat kunt u doen?

  • U kunt een donatie doen. Door een overschrijving naar bankrekening NL23RABO0302603557 o.v.v. gift vernieuwing DcO. Of door het machtigen van het Dorpscentrum, een geldbedrag van uw rekening af te schrijven.
  • U kunt een kavel inbrengen voor de veiling of adverteren in de veilingcatalogus. Op 15 juni organiseren wij een veiling onder leiding van mr. Pieter-Gerrit Binkhorst. De mogelijkheden:
    1. Inbrengen van kavels. Voorbeelden van kavels zijn een schilderij, een stuk antiek, een activiteit die u zelf kunt doen (naaiwerk, juridisch advies geven, bloemschikken, maaltijd bereiden), etc.
    2. Adverteren in de veilingcatalogus.
  • Uw naam of logo vereeuwigd in het Dorpscentrum. Op de wand van het centrale trappenhuis op de begane grond zullen houten bollen in twee formaten bevestigd worden. Uw naam of bedrijfslogo zal hierin worden gegraveerd. De bollen zijn er in twee formaten: Klein, 17,5 cm doorsnede: € 250 tot € 500. Groot, 25 cm doorsnede: € 500 of meer.

Formulieren

 

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of overleg, dan kunt u mailen naar info@dorpscentrumoegstgeest.nl of bellen: 06 19 18 10 01 (Pieter Hellinga) of 06 19 07 22 36 (Ali Hellinga). Voor meer informatie over de veiling kunt u contact opnemen met 06 48 53 09 18 (Marianne Bergers).

 

Nieuws

https://www.dorpscentrumoegstgeest.nl/grote-dorpsveiling-op-15-juni-voor-de-vernieuwing-van-het-dorpscentrum/

https://www.dorpscentrumoegstgeest.nl/15-juni-veiling-ten-behoeve-van-de-verbouwing-van-dorpscentrum-oegstgeest/

Beschikbare kavels voor de veiling

 

Bedankt voor uw steun

Wij bedanken de volgende winkeliers/bedrijven voor de steun aan het Dorpscentrum Oegstgeest.