Activiteit

Inloop Lumen

Inloop Lumen


Deze activiteit vindt plaats van 17 januari 2022 tot en met 29 december 2023. De eerstvolgende keer is op 27 september 13:00

  • Categorie: ,
  • Toekomstige data:

 

Voor wie?

Sinds 2019 organiseert Lumen de Inloop in het Dorpscentrum aan de Lijtweg 9 in Oegstgeest. Het Inloophuis is bedoeld voor kwetsbare inwoners van Oegstgeest en omgeving. Iedereen die er behoefte aan heeft is van harte welkom om langs te komen, een kijkje te nemen en misschien vaker te komen.

Wat bieden we?

Het Inloophuis is een gezellige ontmoetingsplek waar je niets hoeft. Je kunt er langs komen gewoon voor de gezelligheid, een kop koffie en een praatje. Daarnaast worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd. In een latere fase worden deze activiteiten nog bekend gemaakt. Maar ook is het prima als je gewoon even lekker wilt zitten en met je eigen gedachten bezig wilt zijn. Iedereen kan op zijn eigen manier een bezoek aan het Inloophuis invullen.

Medewerkers

De dagelijkse gang van zaken wordt geregeld door de coördinator in samenwerking met vrijwilligers en bezoekers van het Inloophuis. Op de middagen dat we open zijn, zijn er altijd 2 vrijwilligers aanwezig. Zij zorgen voor gezelligheid en een veilig sfeer. Kom een keer langs, je bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie

Ariette van Hespen, coördinator van het Inloophuis Leiden
ariettevanhespen@lumen-hollandrijnland.nl
06-14326485

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Interesse? Vul onderstaand formulier in of stuur een bericht naar Ariette van Hespen

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer