Zalen

Voor activiteiten, vergaderingen en gezelligheid

Aanvragen

Het Dorpscentrum beschikt over verschillende zalen die per dagdeel te huren zijn. Afhankelijk van de grootte van de groep, of de gewenste opstelling, kunt u uw keuze maken. Of informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een aangepaste situatie.
In het weekend is het Dorpscentrum gesloten, met uitzondering van Dorpsgebonden activiteiten en maatwerkverzoeken. Prijzen op aanvraag. Van belang is wel dat we ons niet richten op persoonlijke en besloten feesten.
Het gebruik van de meest gebruikte voorzieningen (bijvoorbeeld een beeldscherm) wordt bij de zaalprijs ingegrepen.

Korting voor vaste gebruikers
De zaalprijzen voor vaste gebruikers stellen wij vast op 85% van het normale tarief. Daarmee willen wij vaste gebruikers belonen en stimuleren dat er meer vaste gebruikers komen.

Hoger tarief voor gebruikers met een commercieel/zakelijk karakter
Het aantal gebruikers dat een commerciële achtergrond heeft, is beperkt. Dit willen we ook zo houden. In principe past het verhuren van ruimtes aan organisaties met een commercieel/zakelijk karakter niet binnen de missie van het Dorpscentrum. Om die reden wordt terughoudend omgegaan met het verhuren van zaalruimtes aan dergelijke instellingen. In ieder geval zal de verhuur in tijd (incidentele verhuur) en ruimte beperkt moeten zijn. Daarnaast wordt voor organisaties met een commercieel/zakelijk karakter een opslag van 100% op het geldende tarief gelegd. Op deze wijze dragen dergelijke organisaties in ieder geval bij aan de financiële ondersteuning van de missie van het Dorpscentrum.

Vaste huurders Aparte afspraken 
Incidentele gebruikers 100% van het geldende tarief 
Vaste gebruikers    85% van het geldende tarief 
Zakelijke gebruikers 200% van het geldende tarief 

Verzorging

Naast het huren van een zaal, kunnen wij u ook extra faciliteiten aanbieden. Indien gewenst kunnen uw gasten bijvoorbeeld achteraf een drankje drinken aan de bar en dit op de rekening laten bijschrijven. Het aanbieden van versnaperingen in de zaal zelf is ook mogelijk. Wij bieden onder meer koffie of thee (per kan of per kopje), fris, bier en wijn, koekjes of zoutjes. Ook is het mogelijk een beamer te huren, scherm, flipover, damastpapier en statafels. Hebt u bijzondere wensen of nog vragen over wat mogelijk is, schroom niet ons te mailen hierover, via zaalverhuur@dorpscentrumoegstgeest.nl.

Zalen Zaal aanvragen

Om een zaal aan te vragen, vult u hieronder het formulier in.
Dit is nog geen reservering, maar geeft ons alvast meer informatie over uw wensen. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om alle details te regelen.

Mededelingen

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer