Zalen

Voor activiteiten, vergaderingen en gezelligheid

Aanvragen

Het Dorpscentrum beschikt over verschillende zalen die per dagdeel te huren zijn. Afhankelijk van de grootte van de groep, of de gewenste opstelling, kunt u uw keuze maken. Of informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een aangepaste situatie.
In het weekend is het Dorpscentrum gesloten, met uitzondering van Dorpsgebonden activiteiten en maatwerkverzoeken. Prijzen op aanvraag.
Van belang is wel dat we ons niet richten op persoonlijke en besloten feesten.

Verzorging

Naast het huren van een zaal, kunnen wij u ook extra faciliteiten aanbieden. Indien gewenst kunnen uw gasten bijvoorbeeld achteraf een drankje drinken aan de bar en dit op de rekening laten bijschrijven. Het aanbieden van versnaperingen in de zaal zelf is ook mogelijk. Wij bieden onder meer koffie of thee (per kan of per kopje), fris, bier en wijn, koekjes of zoutjes. Ook is het mogelijk een beamer te huren, scherm, flipover, damastpapier en statafels. Hebt u bijzondere wensen of nog vragen over wat mogelijk is, schroom niet ons te mailen hierover, via zaalverhuur@dorpscentrumoegstgeest.nl.

Zalen Zaal aanvragen

Om een zaal aan te vragen, vult u hieronder het formulier in.
Dit is nog geen reservering, maar geeft ons alvast meer informatie over uw wensen. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om alle details te regelen.

Mededelingen

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer