Zalen

Voor activiteiten, vergaderingen en gezelligheid

Aanvragen

Het Dorpscentrum beschikt over verschillende zalen die per dagdeel te huren zijn. Afhankelijk van de grootte van de groep of de gewenste opstelling, kunt u uw keuze maken. Wij zijn doordeweeks in beginsel geopend van 08.30 – 22.00 uur. In het weekend is het Dorpscentrum gesloten behalve voor bijzondere dorpsbrede activiteiten. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Het Dorpscentrum is in de afgelopen jaren grondig gerenoveerd. Alle zalen beschikken over goede en up-to-date faciliteiten. In het hele gebouw is wifi beschikbaar. Daarnaast kunt u gebruik maken van de bar in de centrale hal.  Het gebouw beschikt over een lift en alle zalen zijn goed bereikbaar voor bezoekers in een rolstoel. In de directe omgeving van het Dorpscentrum zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Wij verhuren ruimten voor maatschappelijke activiteiten die bijdragen aan onze missie zingeving en welzijn. Het huren van een zaal voor persoonlijke, besloten feesten of andere niet-maatschappelijke doeleinden is niet mogelijk.

Korting voor vaste huurders
De zaalprijzen voor vaste huurders is 85% van het geldende tarief. Daarmee willen wij vaste huurders belonen en stimuleren dat er meer vaste huurders komen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om vaste huurder van het Dorpscentrum te worden.

Hoger tarief voor gebruikers met een commercieel/zakelijk karakter
Wij verhuren het liefst aan maatschappelijke organisaties met een niet-commercieel karakter. Om die reden gaan wij terughoudend om met het verhuren aan commerciële instellingen. Organisaties met een commercieel/zakelijk karakter kunnen in beginsel geen vaste huurder worden en voor deze organisaties wordt een opslag van 100% op het tarief gerekend. 

Algemene voorwaarden
Op alle huurovereenkomsten voor eenmalige huur van een zaal zijn onze Algemene Voorwaarden voor incidentele huur van toepassing. Deze zijn hier te vinden op onze website . 

Verzorging

Naast het huren van een zaal, kunnen wij u ook extra faciliteiten aanbieden. Indien gewenst kunnen uw gasten bijvoorbeeld achteraf een drankje drinken aan de bar en dit op de rekening laten bijschrijven. Het aanbieden van versnaperingen in de zaal zelf is ook mogelijk. Wij bieden onder meer koffie of thee (per kan of per kopje), fris, bier en wijn, koekjes of zoutjes. Ook is het mogelijk een beamer te huren, scherm, flipover, damastpapier en statafels. Hebt u bijzondere wensen of nog vragen over wat mogelijk is, schroom niet ons te mailen hierover, via zaalverhuur@dorpscentrumoegstgeest.nl.

Zalen Zaal aanvragen

Om een zaal aan te vragen, vult u hieronder het formulier in.
Dit is nog geen reservering. Op basis van deze aanvraag gaan we de beschikbaarheid controleren. U ontvang van ons binnen enkele dagen een reactie.

Mededelingen

Contactformulier

VOOR EEN KLACHT, EEN VERBETERSUGGESTIE OF EEN COMPLIMENT

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Door verder te gaan, gaat u akkoord. lees meer